skip to Main Content

Ieder (na)jaar wordt door vele senioren en oudere jeugdleden deelgenomen aan de bonds-/districtscompetitie. Er wordt gespeeld in verschillende klassen waardoor er voor iedereen een plek is om op niveau te kunnen spelen.

Wil of kan je niet iedere week spelen, of wil je ontdekken of competitie spelen iets voor jou is? Dan kun je je vrijblijvend opgeven als reservespeler. Jaarlijks blijkt dat er veelvuldig een beroep wordt gedaan op de reservespelers, ze zijn dan ook net zo hard nodig als de vastspelers!

 

Technische commissie

De technische commissie zorgt voor de organisatie van de competitie voor de teams van BC Hillegom. In het najaar wordt er deelgenomen aan de bonds- en de districtscompetitie. Het seizoen 2018-2018 spelen team 1 en team 2in de vierde divisie, één team speelt herencompetitie en acht teams in de districtscompetitie. Verder spelen we in het voorjaar dames- en herencompetitie. Afgelopen seizoen hadden we drie herenteams en twee damesteams. Het is mogelijk om op alle niveaus competitie te spelen zowel prestatiegericht als meer gericht op gezelligheid.

Prestatiegericht spelen in combinatie met sportiviteit en gezelligheid zijn de belangrijkste uitgangspunten voor onze vereniging. Integratie van jeugdspelers in de seniorenteams is een ander belangrijk speerpunt.

Daarnaast organiseert de technische commissie de trainingen voor de competitiespelers en de andere fanatieke senioren. Het seizoen 2018-2019 wordt de training verzorgd door Jeroen van der Zwan.

Commissieleden:
Rick Clemens (voorzitter)
Kirsten Dedel
Merel Heijman
Esther Holtrop

 

Back To Top