Ga naar hoofdinhoud

Ieder (na)jaar nemen veel senioren en oudere jeugdleden deel aan de bonds-/districtscompetitie. Er wordt gespeeld in verschillende divisies waardoor er voor iedereen een plek is om op niveau te kunnen spelen.

Wil of kan je niet iedere week spelen, of wil je ontdekken of competitie spelen iets voor jou is? Dan kun je je vrijblijvend opgeven als reservespeler. Jaarlijks blijkt dat er regelmatig een beroep wordt gedaan op de reservespelers, ze zijn dan ook net zo hard nodig als de vaste teamleden!

Technische commissie

De technische commissie zorgt voor de organisatie van de competitie voor de teams van BC Hillegom. In het najaar nemen wij deel aan de bonds- en de districtscompetitie. Verder spelen we in het voorjaar dames- en herencompetitie. Het is mogelijk om op alle niveaus competitie te spelen zowel prestatiegericht als meer gericht op gezelligheid.

Prestatiegericht spelen in combinatie met sportiviteit en gezelligheid zijn de belangrijkste uitgangspunten voor onze vereniging. Integratie van jeugdspelers in de seniorenteams is een ander belangrijk speerpunt.

Daarnaast organiseert de technische commissie de trainingen voor de competitiespelers en de andere fanatieke senioren. Het seizoen 2021-2022 wordt de training verzorgd door Jeroen van der Zwan.

Commissieleden:
Rick Clemens (voorzitter)
Kirsten Dedel
Merel Heijman
Esther Holtrop

 

Back To Top