Skip to content

Na een zeer succesvol seizoen afgelopen jaar voor BC Hillegom, met vier kampioenteams en een aantal mogelijke promoties, is hierbij de inschrijving voor komend seizoen weer geopend.

Vanuit de badmintonbond was afgelopen jaar al het plan dat het districten-systeem kwam te vervallen dat is toen nog niet gelukt, maar gaat er komend seizoen toch van komen. Dat betekent dat alle teams landelijk competitie gaan spelen ;). Bij de indeling zal rekening gehouden worden met de reisafstand. Hierdoor kunnen wij ook ingedeeld worden met verenigingen uit andere provincies, dit is voor onze club waarschijnlijk gunstig qua reisafstand. De sterkte-indeling zal het een uitdaging worden voor de competitieleiders van de bond, aangezien niet elk district hetzelfde niveau had.

Voor komend seizoen zal de inschrijving voor de competitie weer via het digitale inschrijfformulier op www.bchillegom.nl verlopen.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 6 april 2018.

Bij de indeling van de teams wordt rekening gehouden met speelsterkte en de prestaties van afgelopen jaar. Er zal indien mogelijk rekening gehouden worden met ieders wensen.

Uiteraard hopen we ook weer oudere jeugd te mogen verwelkomen in de seniorencompetitie. Deze nieuwe (senioren-)competitiespelers zullen worden verdeeld over de teams, zodat zij vertrouwd kunnen raken met de seniorencompetitie.

We hopen dat iedereen zich in groten getale gaat inschrijven voor de competitie. Wil je niet elke week spelen of wil je alleen ontdekken of je competitie spelen ook leuk vindt, geef je dan vrijblijvend op als reservespeler. Afgelopen seizoen is ook weer gebleken dat we niet zonder deze spelers kunnen, dus denk er eens over na en probeer het gewoon een jaartje.

De trainingen worden komend seizoen weer op de dinsdagavond gepland.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij één van onderstaande TC leden. Mocht inschrijven via het formulier op de website een groot probleem opleveren dan kan je dit ook bij de TC-leden aangeven.

Rick Clemens
Esther Holtrop
Mitchel Maarschalk
Jolanda Nieuwenhuizen

Inschrijfformulier seniorencompetitie 2018-2019

 

Beveiliging

Back To Top