Skip to content

BC Hillegom is een gezellige en levendige badmintonvereniging! Met zo’n 200 actieve jeugd- en seniorenleden en de nodige supporters die wekelijks komen kijken heerst er een uitstekende sfeer in de sporthal. Mede dankzij een grote groep vrijwilligers worden diverse toernooien en activiteiten georganiseerd en blijft de vereniging draaiende.

Naast de vele vrijwilligers die zich inzetten, zijn er ook een aantal sponsoren die zich aan de club hebben verbonden en die een financiële bijdrage leveren. De sponsoren maken het mede mogelijk dat de badmintonsport voor onze leden betaalbaar blijft en dat er gedurende het jaar leuke activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Sponsor worden

Je kunt op diverse manieren een steentje bijdragen aan onze vereniging. Draag je BC Hillegom een warm hart toe en wil je, net als de genoemde bedrijven/partners elders op deze pagina, ook sponsor worden? We hebben een viertal sponsorpakketten samengesteld. Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier op de website, of stuur een e-mail naar bchillegomsecretariaat@bchillegom.nl. Wij zullen vervolgens met jou contact opnemen over de diverse mogelijkheden.

Hoofdsponsors

Premium sponsors

“Vrienden van BCH”

Back To Top