Skip to content

Badmintonclub Hillegom is opgericht op 15 oktober 1970. Er werd toen nog in Sporthal Treslong gespeeld. Dankzij een goede organisatie en inzet van leden ontstond er een vereniging die veel aantrekkingskracht uitoefende op de mensen in Hillegom om badminton te gaan spelen. Na de opening van sporthal ‘De Vosse’ kon de vereniging zich verder ontplooien: we gingen van 8 (waarvan 1 enkelbaan) naar 12 banen. De vereniging telt ongeveer 185 leden, waarvan de helft bij de jeugd speelt.

Badmintonclub Hillegom is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond en daardoor zijn we gerechtigd mee te doen aan de bonds- en districtscompetitie. Op dit moment zijn we vertegenwoordigd in verschillende klassen. De competitie wordt zowel door onze senior- als door onze juniorleden in principe op de zondagmorgen gespeeld. Naast de competitie spelen we op zeer grote schaal recreatief.

Wij hopen dat u na het bekijken van onze site enthousiast bent geworden en graag de proef eens op de som wilt nemen, dat kan! Kom gerust eens langs in onze sporthal. U kunt geheel vrijblijvend een keer meedoen, om de sfeer te proeven, maar vooral om te ervaren wat het is, om op een leuke manier met enige inspanning ontspannend bezig te zijn.

Back To Top