Skip to content

Lid worden

Leuk dat je overweegt lid te worden van Badmintonclub Hillegom. Het is natuurlijk geen moeilijke keuze als je ziet hoe gezellig het is op onze vereniging. Je kunt op dinsdag- en vrijdagavond alle stress weg slaan met een shuttle en dat ook nog eens met veel gezellige mensen uit Hillegom en omstreken.

Hieronder vind je de kosten van een lidmaatschap voor een volledig seizoen. Je kunt echter ook altijd tijdens het lopende seizoen lid worden, dan betaal je aangepaste contributie. Wacht dus niet af, schrijf je meteen in met het formulier dat je hieronder vindt en wordt lid van de leukste vereniging in de Bollenstreek.

Strippenkaart

Met de strippenkaart (alleen mogelijk bij de senioren) kun je 10 keer een avond meespelen. Iedere keer dat je komt, wordt de strippenkaart afgetekend (afgeniet) door de gastvrouw of gastheer. De strippenkaart dient tevens als afhangpasje. Je kunt slechts een keer per seizoen een strippenkaart aanvragen en hij is alleen geldig in het lopende seizoen. Als je strippenkaart vol is, en je wilt nog in dat zelfde seizoen lid worden van Badmintonclub Hillegom, dan worden de kosten van de strippenkaart afgetrokken van het contributiebedrag. Houders van strippenkaarten zijn geen lid van de club, maar mogen wel meedoen met de door de recreantencommissie geplande niet-prestatiegericht toernooien. Een strippenkaart kost 60 euro.

Downloads

Aanmeldformulier senioren Aanmeldformulier jeugd (t/m 17 jaar) Aanmeldformulier Bamito

Introducés

Je mag altijd, behalve met toernooien, een introducé meenemen (senioren). Een introducé wordt door ons opgevat als een aspirant-lid. Meld de introducé in ieder geval aan bij de gastvrouw of gastheer zodat deze een gastenpasje kan verstrekken. De regel is dat een introducé 2 keer per jaar gratis mag meespelen. Wil hij of zij vaker meespelen, dan is een lidmaatschap of een strippenkaart nodig.

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap van de vereniging kan opgezegd worden. Het lidmaatschap is gebonden aan een seizoen, waardoor de opzegging geldt voor het nieuwe seizoen. Dit dient schriftelijk te gebeuren voor 1 juni van het lopende seizoen. Een brief of email kan worden gericht aan de secretaris. Voordat het lidmaatschap kan worden opgezegd, dient aan de contributieverplichting te zijn voldaan. Indien niet op tijd is opgezegd door het lid ontstaat een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen. De opzegging is pas definitief als u hiervan een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

Back To Top