Skip to content

Let op: aangepaste verkeerssituatie vanaf 17 oktober!

Vanwege aankomende wijzigingen in de verkeerssituatie bij sporthal De Vosse hebben wij onderstaand bericht ontvangen:

“Op dinsdag 17 oktober 09:00 uur wijzigt de huidige verkeerssituatie op de Weerlaan vanwege de werkzaamheden aan de nieuwe rotonde. Daardoor is de parkeerplaats Vosselaan niet meer bereikbaar vanaf de Weerlaan. Autoverkeer kan de parkeerplaats Vosselaan bereiken via de Valckeslootlaan, Eikenlaan en Vosselaan; dit zal aangegeven worden met bebording. Voor fietsers en voetgangers worden omleidingen rondom het werkvak ingesteld. Net zoals nu het geval is blijft de Weerlaan open voor doorgaand verkeer. Deze situatie zal naar verwachting duren tot half november 2023.”

Houd hier rekening mee bij je bezoek aan de sporthal, mogelijk stelt je routeplanner een andere (onjuiste) route voor. Gebruik deze link op Google Maps voor de juiste bestemming.

 

Back To Top