Skip to content

Start training en najaarscompetitie

Het nieuwe seizoen is begonnen en de eerste training staat gepland voor 5 september. Hieronder vind je het trainingsschema voor komend seizoen. Ook dit jaar trainen we weer in twee groepen van 20:00 tot 21:15 uur en 21:15 tot 22:30 uur. De groepen zijn verdeeld in een trainingsgroep met teams 1 t/m 6 en een trainingsgroep met teams 7, 8, de herenteams en de enthousiastelingen die geen competitie bij ons spelen, maar wel graag willen trainen.

Trainingsschema 2023-2024

 

De meesten zullen het al gezien hebben, de wedstrijdschema’s voor de najaarscompetitie staan online op toernooi.nl.

Let op: nog niet alle wedstrijden zijn definitief. De thuiswedstrijden van 5 november en 12 november worden in elk geval nog verplaatst.

Daarnaast nog een paar puntjes:

– Kom op tijd en help met het opzetten en afbreken van de banen, zowel bij de training als de wedstrijden.
– Gebruikte shuttles die echt op zijn, gooi deze niet terug in de doos maar in de vuilnisbak
– Neem de gebruikte verenshuttles van de competitie mee naar de training (of doe ze direct na de competitie in de doos)

Afgelopen seizoen hebben we een competitie kick-off georganiseerd voor de start van de competitie, om in de nieuwe teamformaties te oefenen. Dit jaar hebben we deze niet gepland.
Echter wellicht is er wel behoefte om naast de dinsdag en vrijdag avond nog met elkaar te oefenen. Zondag 3 en 10 september is de sporthal ook beschikbaar en kan worden gebruikt om te oefenen. Spreek gezellig af met je team en maak gebruik van deze speelmogelijkheid.

Met sportieve groet,
De Technische Commissie

Back To Top