Skip to content

6 november 2021 Coronatoegangsbewijs (CTB)

Beste leden van BCH,
De Nederlandse overheid heeft besloten om per 6 november 2021 bij amateurwedstrijden op binnensportlocaties het plicht tot het tonen van het coronatoegangsbewijs (CTB) in te voeren. Dit betekent dat wij als club ook moeten gaan controleren op geldige QR-codes bij binnentreden van onze sportaccommodatie tijdens training, competitie en vrijspelen. Dit zal gebeuren door vrijwilligers van onze club. Alle leden van 18 jaar en ouder, maar ook alle bezoekers zullen gecontroleerd worden op een geldige QR-code. Houd er ook rekening mee dat als je een uitwedstrijd hebt, je daar ook gecontroleerd zal gaan worden. Heeft u vragen dan horen we het graag.
Namens het bestuur,
 
Manon Meijvogel
Secretaris & ledenadministratie 
Back To Top