Skip to content

Informatie competitiespelers

Hi allemaal,

Volgende week start het nieuwe badmintonseizoen! De (voorlopige) wedstrijdschema’s staan inmiddels op toernooi.nl: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/clubteams.aspx?id=7DEE036B-820A-4A0B-B6F4-D8FDAB5003E7&cid=111 (klik op je eigen team en ga dan naar ‘Wedstrijden’). Let op: het zou kunnen dat er nog wedstrijden verplaatst worden.

Het trainingsschema voor het komende seizoen is hier te vinden: Trainingsschema 2021-2022.

De laatste paar trainingen ontbreken nog in het schema i.v.m. afstemming zaalhuur, zodra deze ook bekend zijn zullen we nog een update van het trainingsschema sturen.

Trainingsgroep A bestaat uit team 1 t/m 7 en groep B bestaat uit team 8 t/m 10, de herenteams en de andere fanatiekelingen. Elke week traint er weer een team (team 3, 4, 5, 6 of 7) uit groep A mee in groep B i.p.v. in groep A, om de trainingsgroepen qua grootte beter te verdelen.

Indien je een keer met de andere trainingsgroep mee wilt trainen, overleg dit dan graag eerst even met 1 van de TC-leden of de trainer (Jeroen). Zo blijven we een goede verdeling van de trainingsgroepen houden. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Sportieve groeten,

De TC

Back To Top