Skip to content

Applaus voor onze vrijwilligers

TIJD VOOR EEN BEDANKJE AAN ALLE VRIJWILLIGERS

Ongelooflijk wat veel werk er is en wordt verzet achter de schermen van onze club tijdens deze Corona tijd.

Een compliment lijkt me dan ook wel eens op zijn plaats!

Op alle vlakken wordt er geprobeerd om de leden zo goed mogelijk tegemoet te komen binnen de beperkingen die zijn opgelegd. In het najaar hebben we toch nog een beetje kunnen badmintonnen en al was het alleen singelen, wat niet ieders hobby is, de nadruk lag met name op toch nog even lekker een shuttletje slaan en gezelligheid. Toen dat ook niet meer kon, heeft een team enthousiaste vrijwilligers voor de jeugd sporten thuis via zoom of een ander digitaal platform geregeld, daarna buitentraining weer opgepakt en later ook voor de 30+ ers buitensport geregeld. Helaas zat het weer niet altijd mee, maar op de momenten dat het wel kon, was het gezellig om weer even samen te sporten en lol te hebben. En de afgelopen weken is de jeugdcommissie volop bezig geweest met de voorbereidingen voor het jeugd kamp. Wat jammer dat het nu toch niet door kan gaan in juni. Ik hoop dat de inzet niet voor niets is geweest en het jeugd kamp in september wel doorgang kan vinden.

En dan niet te vergeten, nog alle extra administratie die deze periode met zich mee bracht en nog steeds brengt. Al het geregel, het contact met de bond, het contact met de hal, het versturen en beantwoorden van de mails, begrotingen kloppend zien te krijgen terwijl nog niet eens duidelijk is waar vanuit kan worden gegaan, het terugstorten van trainingsbijdragen, etc. Wat een enorm tijdrovende en intensieve klus!! We vergeten wel eens, dat het allemaal vrijwilligerswerk is dat allemaal naast een intensieve baan en gezinsleven gedaan wordt. Het is misschien wel eens goed om hier even bij stil te staan.

Kortom, via deze weg wil ik iedereen, die zich voor de club en zijn leden inzet, enorm bedanken voor alles wat ze voor ons doen.

DUS: ​​BEDANKT en een PLUIM VOOR JULLIE !!!

 

Groet Sandra Diesvelt

Back To Top