Skip to content

Aanmelding Kamp 2021

Jeugdkamp 2021
Wanneer:​ vrijdag 18 t/m zondag 20 juni 202
Waar: ​​De Blauwe Schuur, Burgwal 10, 3958 ER Amerongen

http://www.deblauweschuur.nl/

​​Zoals we vorig jaar aangaven lopen de kosten die wij voor het kamp maken in de loop der jaren wel wat op. Met name de accommodaties zijn duurder geworden. Daarom zijn de kosten voor dit jaar €70,00.

Na de inschrijvingstermijn ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven van de kampcommissie een bericht met nog aanvullende vragen, zoals gebruik medicijnen, allergieën, bereikbaarheidsnummers en andere belangrijke zaken. De locatie Blauwe Schuur heeft niet voldoende slaapruimte binnen, zoals in 2018 kan dit aangevuld worden met tenten. Op het formulier voor de aanvullende informatie kan aangegeven worden of men in een tent wil slapen en of er een tent beschikbaar is.

Opgave is in principe bindend en geldig op het moment dat uw betaling bij ons is ontvangen op NL94ABNA0568813464 t.n.v. Badmintonclub Hillegom – graag onder vermelding van na(a)m(en) van de deelnemer(s). Restitutie van het inschrijfbedrag is alleen mogelijk als je door ziekte of een andere geldige en aantoonbare reden afmeldt. De beoordeling ligt bij de kampcommissie.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons mailen.

De Kampleiding

Voorzitter Gert Jan van Dalen

Wil jij mee met dit fantastische kamp? Vul dan snel het formulier in op de Jeugdkamp pagina. 

Inschrijven Jeugdkamp 2021
Back To Top