Skip to content

Update Corona 15 december 2020

Van het bestuur

Corona gooit flink wat roet in het eten. Zo bestaat de club dit seizoen 40 jaar en hadden we afgelopen oktober het jubileumfeest gepland staan. Gezien de omstandigheden kon dat helaas niet doorgaan en met het plannen van een nieuwe datum wacht de jubileumcommissie tot duidelijk is wanneer we er weer een echt feest van kunnen maken.

Het seizoen is nog goed gestart, maar de laatste maanden konden alleen de jeugdleden tot 18 jaar nog trainen en de senioren slechts “enkelen”. Nu is dat ook allemaal tot zeker 19 januari 2021 uitgesloten. Dat betekent geen kersttoernooi, geen nieuwjaarsborrel en natuurlijk ook geen speech van de voorzitter.

Over hoe het seizoen verder gaat verlopen is niets te zeggen. Op dit moment is het nog onzeker of de clubkampioenschappen door kunnen gaan en ook van de najaarscompetitie is niet zeker of die afgemaakt kan worden.

We doen ons uiterste best je zo snel mogelijk over het één en ander te informeren.

Natuurlijk willen we jou en iedereen om je heen een fijne Kerst en een goede jaarwisseling toewensen. Laten we wensen dat 2021 toch nog een fantastisch jaar wordt.

Namens het bestuur,

Arie van Groen

Back To Top