Skip to content

Corona: informatie competitie thuis- en uitspelende teams

Het competitieseizoen is/gaat weer van start, en zolang we te maken hebben met het coronavirus dienen we rekening te houden met een aantal extra maatregelen om de competitie voor iedereen op een veilige manier te laten plaatsvinden.

Onderstaand vind je de getroffen maatregelen, tevens is een aparte pagina opgenomen op de website waarop je deze maar ook de algemeen geldende maatregelen terug kunt lezen. Deze pagina zal (indien nodig) geüpdatet worden.

Specifieke maatregelen voor de competitiewedstrijden die gespeeld worden in Sporthal De Vosse. Deze gelden voor zowel de thuis- als uitspelende vereniging. 

  • Publiek bij de wedstrijden is niet toegestaan. Voor uitspelende teams geldt dat, mocht dit voor het vervoer noodzakelijk zijn, de chauffeur wordt toegelaten.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de sporthal.
  • Registratie van aanwezigen (incl. eventuele chauffeur) wordt gedaan op het wedstrijdformulier.
  • Kleedkamers zijn alleen beschikbaar voor uitspelende teams (houd rekening met beperkte ruimte), thuisspelende teams wordt verzocht om omgekleed naar de sporthal te komen en thuis te douchen.
  • De kantine is geopend, echter zal i.v.m. de beperkte ruimte in de kantine na de wedstrijden geen gezamenlijk drankje met de uitspelende teams gedaan kunnen worden.

Speel je competitie en speel je een uitwedstrijd?

Check altijd van tevoren de website van de vereniging en/of de locatie die je gaat bezoeken voor de actuele regels en maatregelen omtrent het coronavirus aldaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Houd er rekening mee dat je niet overal zult kunnen douchen en niet altijd gebruik kunt maken van alle aanwezige faciliteiten.

Back To Top