Skip to content

Update: jeugdcommissie

Hoi allemaal,
Hoewel het corona-virus ons ver van het badmintonnen heeft gehouden zijn er nu langzamerhand weer meer mogelijkheden. En ook voor de trainingen, zij het dat het buiten moet gebeuren en volgens allerlei belangrijke regels. We hebben in samenwerking met de trainers, De Vosse en de gemeente Hillegom afspraken gemaakt en de komende twee zaterdagen zal er een training voor zowel de jeugd t/m 12 (groep1) als ook vanaf 13 t/m 18(groep 2 en 3) gehouden worden. 
De indeling is gebaseerd op je leeftijd op 6 mei 2020:
Groep 1: leeftijd tot en met 12 jaar
Groep 2: leeftijd 13 tot en met 15 jaar
Groep 3: leeftijd 16 tot en met 18 jaar
Er is GEEN mogelijkheid om te schuiven in deze indeling of om meerdere trainingen mee te doen.
Zoals duidelijk moge zijn kan het alleen met de juiste naleving van de regels. Vandaar dat we zowel jou als je ouders een mail hebben gestuurd. Mochten je ouders niet met een mailadres op de lijst staan dan graag deze mail ook aan hen laten lezen!
De regels:
-Er wordt op drie momenten getraind: om 0900 uur met groep 1, om 1015 uur met groep 2 en om 1115 met groep 3.
-De trainingen duren precies 50 minuten zodat na de training de jeugd direct richting fiets of ouders naar huis kan gaan en de volgende groep naar binnen kan. Kom maximaal 10 minuten voor het begin van de training naar de sporthal om groepsvorming bij de ingang te voorkomen.
-De ouders die hun kind brengen kunnen dat doen via het kiss& ride principe, alleen wegbrengen en ophalen. Het wegbrengen kan en ophalen kan gebeuren bij het hek tussen De Vosse en het Skicentrum Hillegom.
-Fietsen worden neergezet bij de uitgang tussen skicentrum en De Vosse.
-Groep 2 en 3 zijn de oudere jeugdleden die de 1,5 meter regel moeten aanhouden. Zowel voor De Vosse als op het trainingsterrein.
-Er kan geen gebruik worden gemaakt van de toiletten en douches, houd daar rekening mee. Zorg dat je thuis voor vertrek minimaal 20 seconden je handen wast met water en zeep en dit bij thuiskomst herhaalt.
-Op beide ochtenden zullen er toezichthouders zijn aan de voorkant van De Vosse om het een en ander te begeleiden. Gert Jan van Dalen is de coördinator en aanspreekpunt voor ouders, gemeente en de sportcoaches. Mochten er jeugdleden ondanks duidelijke afspraken toch de verkeerde dingen doen dan zullen zij daarop aangesproken worden en verder geen gebruik meer mogen maken van de trainingsfaciliteiten. De gemeente Hillegom middels de sportcoaches zullen ook controles uitvoeren.
-Toezichthouders en trainers zijn herkenbaar aan hun gele hesje.
-Op het terrein zijn de trainers aanwezig om daar niet alleen de trainingen te begeleiden maar ook toezicht te houden op de juiste regels.
-We hopen natuurlijk dat het mooi weer zal zijn maar weer of geen weer, de trainingen gaan door. Op onweer na natuurlijk.
-De trainingen worden ingezet op conditie en spel, de mogelijkheid om te badmintonnen zal er ook zijn via geplaatste netten.
-Ouders/verzorgers kunnen niet aanwezig bij de training, ze kunnen alleen halen en brengen.
-Bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging: BLIJF THUIS! Dit geldt ook als iemand bij jouw thuis koorts heeft of benauwdheidsklachten.
Een hoop regels maar dat is niet anders. Ik ga ervan uit dat iedereen zich er ook aan houdt. Anders krijgen we geen toestemming. De kans om weer elkaar te kunnen zien en te trainen is te mooi om te laten gaan dus hou rekening met elkaar. Het is de bedoeling volgens deze regels te werken voor twee zaterdagen en wel 9 mei en 16 mei. 20 meizal door de overheid weer opnieuw naar regels gekeken worden. Het kan zijn dat regels al eerder versoepeld worden maar daarover houden we met jullie contact.
Op de site en facebook zal bovenstaande ook genoemd worden.
Bij vragen graag mailen.
groet,
Gert Jan van Dalen
vzt Jeugdcommissie
Back To Top