Skip to content

Update Corona Virus (oud)

Beste leden,

We hebben bericht gekregen van Badminton Nederland over het Corana Virus (COVID-19). Wij gaan ons houden aan de richtlijnen van NOC*NSF en Sportfondsen:

Badminton Nederland heeft besloten alle toernooien en competitiewedstrijden tot 31 maart af te gelasten. Er kan wel gewoon vrijgespeeld worden op dinsdagavond, vrijdagavond en zondagochtend. De jeugdtrainingen van zaterdag en vrijdag gaan door. Dit is ook conform het beleid dat Sportfondsen hanteert. Ook wij vragen mensen met klachten van verkoudheid, keelpijn en koorts thuis te blijven.

Wij houden uiteraard de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. De leden worden indien nodig geïnformeerd over wijzigingen in beleid. Over doorgaan van de clubkampioenschappen wordt in een later stadium een beslissing genomen.

Het bestuur

 

Back To Top