Skip to content

Update Corona Virus 27 maart 2020

Beste leden,
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn de maatregelen die de overheid heeft ingesteld om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan verder aangescherpt. We begrijpen dat er bij jullie veel vragen zijn over de contributie, de voorjaarscompetitie en het vervolg van het seizoen. Ook voor ons als bestuur zijn er nog veel onduidelijkheden op dit moment. We vragen daarom jullie begrip voor de situatie en zullen als bestuur er alles aan doen om zodra er duidelijkheid is dit naar jullie te communiceren.
Natuurlijk zijn er een aantal zaken die wel al bekend zijn:
  • de clubkampioenschappen worden afgelast. Verdere communicatie hierover zal door de betreffende commissie worden gedaan
  • de ALV op maandag 18 mei gaat niet door. Afhankelijk van het beleid vanuit de overheid zal gekeken worden naar een nieuwe datum in juni of begin volgend seizoen. Tot die tijd blijft het huidige bestuur verantwoordelijk voor het beleid van de club
  • Het kampweekend voor de jeugd blijft voorlopig nog staan. De kampcommissie houdt de ontwikkelingen in de gaten en zal op tijd communiceren als het kamp toch geen doorgaan kan vinden
We hopen dit seizoen nog te kunnen spelen. Het is daarom van belang dat de ingestelde maatregelen door een ieder worden opgevolgd. Om die reden vragen wij als bestuur op deze plek nogmaals (en waarschijnlijk ten overvloede) om de op dit moment geldende maatregelen strikt op de volgen. Alleen op deze manier zal het lukken de uitbraak van het Coronavirus onder controle te krijgen en kunnen we hopelijk snel weer de sporthal betreden.
Nogmaals, zodra er meer duidelijkheid is over een aantal zaken, zullen jullie weer geinformeerd worden.
Bestuur BC Hillegom
Back To Top