Skip to content

Op stap met Herenteam 1

Zondag 31 maart.

Heren team 1 gaat er weer eens op uit. De sfeer op de heenweg zat er natuurlijk gelijk goed in. Met een vers bakje koffie zaten we braaf rond 9 uur in de auto richting Berkel. Na een kwartiertje rijden kwam Robin er gelukkig achter waarom hij zo moe was. De klok was immers een uurtje vooruit gegaan. Niemand die dat ook even tegen hem zegt. 

Onderweg kwamen er een aantal belangrijke gespreksonderwerpen ter auto. Zo waren er sterke Mini-Landrover verhalen en kwamen we langs een bedrijfje met de naam Lanslingerland. Ook kwamen natuurlijk de clubkampioenschappen langs. Herenteam 1 zet zijn centen op kopman Jordi, Robin of Rick. Die moeten in staat zijn om het Pim moeilijk te maken voor de fakkel volgende week. Maar eerst de horde van vandaag nemen. Vandaag ook weer een test voor de twee oudjes van het team. Zijn ze beide helemaal fit voor de clubkampioenschappen? Acht jaar geleden waren beide opa’s voor het laatst onderdeel van herenteam 1. Mogen ze weer meedoen, zijn ze half geblesseerd. Maar nu de titelstrijd met herenteam 2 is losgebarsten worden beide ervaren mannen toch ingezet. Risico’s worden genomen met het oog op het verdere verloop van het seizoen. Op drie fronten moeten we namelijk nog actief uitkomen. Clubcompetitie, clubkampioenschappen en de herencompetitie. 

In de hal aangekomen komen we naast veel jeugdcompetitie gelukkig snel een herenteam tegen. Na het bepalen van de opstelling gaan er vier van de vijf warmlopen. Ons talent Jordi heeft dit natuurlijk nog niet nodig. Die maakt zich eerder zorgen waar zijn schoenen zijn. Of lagen ze onder de tribune? Na een aantal spannende potten met een hoop inzet, stond er een puike 1-7 winst op het scoreformulier. Nu een weekje geen competitie ivm de clubkampioenschappen. Daarna gaat de strijd weer verder. Vanaf deze plek willen wij ook herenteam 2 feliciteren met hun 7-1 winstpartij! Zet hem op voor de tweede plek! 

Back To Top