Ga naar hoofdinhoud

Doorspelen na het seizoen

Voor sommige spelers duurt de periode dat er geen badminton is in de zomermaanden veel te lang. Sinds enkele jaren wordt door een groep fanatieke spelers  langer doorgespeeld. Ook dit jaar willen we inventariseren of er belangstelling is onder de leden om nog een aantal vrijdagen langer door te gaan.

Wanneer?

14 juni

21 juni

28 juni

5 juli

Hoe laat?

Van 20.30u tot 22.30u

Voor wie?

Voor de senioren en de vrijdagavondjeugd

Wat?

Er kan gewoon afgehangen worden zoals op de normale vrijdag. Er zal worden geprobeerd om regelmatig te rouleren.

Kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en dus het aantal benodigde banen. Het daadwerkelijke bedrag zal rond de 15 euro komen te liggen.

Iedereen betaalt hetzelfde bedrag. Het is niet mogelijk voor een deel van de avonden te betalen (als je bijvoorbeeld 2 avonden verhinderd bent).

Het bedrag dient voor de eerste speelavond overgemaakt te worden: je ontvangt hiervoor een factuur. Heb je niet betaald, dan mag je ook niet spelen.

Om een zo goed mogelijke inschatting van de kosten te kunnen maken, geldt de volgende regel: wie zich inschrijft, is verplicht te betalen.

Hoe zorg je dat je er bij bent?

Schrijf je naam op de intekenlijst op het afhangbord of meld je aan bij een van de leden van recreantencommissie (Onno, Jos, Bryan, Joost of Marieke).

Back To Top