Skip to content

Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie 2019-2020!

Bij deze is de inschrijving voor de competitie en training voor komend seizoen 2019-2020 weer geopend. Voor komend seizoen zal de inschrijving voor de competitie weer via het digitale inschrijfformulier op www.bchillegom.nl verlopen.

Let op: je inschrijving dient binnen te zijn vóór 5 april!

Inschrijven competitie

 

 

Bij de indeling van de teams wordt rekening gehouden met speelsterkte en de prestaties van afgelopen jaar. Er zal indien mogelijk rekening gehouden worden met ieders wensen.

Uiteraard hopen we ook weer oudere jeugd te mogen verwelkomen in de seniorencompetitie. Deze nieuwe (senioren-)competitiespelers zullen worden verdeeld over de teams, zodat zij vertrouwd kunnen raken met de seniorencompetitie.

Doordat er de laatste jaren een steeds groter verschil tussen het aantal dames en heren ontstaat die willen deelnemen aan de competitie moeten we er voor kiezen om ook een team/teams aan de herencompetitie te laten deelnemen. Helaas is dit de enige mogelijkheid om toch zoveel spelers competitie te kunnen laten spelen.

We hopen dat iedereen zich in groten getale gaat inschrijven voor de competitie. Wil je niet elke week spelen of wil je alleen ontdekken of je competitie spelen ook leuk vindt, geef je dan vrijblijvend op als reservespeler. Afgelopen seizoen is ook weer gebleken dat we niet zonder deze spelers kunnen, dus denk er eens over na en probeer het gewoon een jaartje.

De trainingen worden komend seizoen weer op de dinsdagavond gepland.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij één van onderstaande TC leden. Mocht inschrijven via het formulier op de website een groot probleem opleveren dan kan je dit ook bij de TC-leden aangeven.

Rick Clemens
Kirsten Dedel
Esther Holtrop
Jolanda Nieuwenhuizen

Back To Top