Skip to content

Team 1 op achterstand

Met nog twee wedstrijden te gaan was de missie voor team 1 simpel. Winnen, winnen en nog eens winnen. Helaas verliep dat net wat anders. Geven we op? Nooit! 

De eerste horde was Meershuttle, een tegenstander die ons tijdens de uitwedstrijd op 4-4 had gehouden. Een club wat vecht voor lijfsbehoud en thuis een hoop voordeel heeft gehad. Kortom we zijn zeker gewaarschuwd. Dit bleek ook achteraf. Na heel wat zweetdruppeltjes, duikpartijen, derde sets en geschreeuw bleef ook deze keer de teller op 4-4 steken.

 

De laatste thuiswedstrijd heeft bij team 1 al jaren de traditie…. frikandellentaart! Hurly heeft het stokje van Cynthia overgenomen en deed een poging. Hij viel goed in de smaak en drie taarten later was het dan toch echt op.

Almagest, onze directe concurrent behaalde vandaag een 5-3 overwinning. Op achterstand gaan we over twee weken richting…. juist ja, Almagest. Zondag 10 februari 13:00 uur roepen wij dan ook alle leden van BCH op, om te komen kijken in het sportcomplex Koning-Willem-Alexander te Nieuw Vennep! Kunnen we nog wat forceren en stunten tegen deze fantastische ploeg? Tot de 10e allemaal! Alle steun is welkom en kunnen we goed gebruiken!

Back To Top