Skip to content

Spannende tijden voor team 1

In de vroege ochtend, de dag dat koning Winter zijn ijskristallen op de ruiten van de auto’s heeft geplaatst, mocht team 1 richting het mooie noorden om een wedstrijd te spelen tegen SWISH, de plaatselijke club in Krommenie. Om 9:00 uur was het game-time, de wekkers gingen daarom alweer vroeg af. Lekker vroeg betekent wel een prachtige zonsopgang.

Auto één moest eerst even langs Haarlem en ging al vroeg rijden. Auto twee reed inclusief een bakje koffie en supporter Chris wat later richting de sporthal. Om 8:35 uur waren Pim en Chloë al op locatie. Lekker op tijd om te acclimatiseren en ook te genieten van een kopje koffie.

Nog drie wedstrijden en dan zit dit seizoen er op. En ja, we strijden nog steeds om het kampioenschap. We staan immers op gelijk aantal punten als concurrent Almagest. Toch bekijken we wedstrijd voor wedstrijd. We geven 100% en aan het einde kijken we waar we staan. Gewoon even drie finales spelen zouden van Gaal of Advocaat zeggen.

Vandaag hebben we in ieder geval succesvol afgesloten. Net als thuis hebben we met 7-1 gewonnen. De kou in de hal hebben we getrotseerd en de houten bankjes hebben we alvast opgewarmd voor team 2. Zij mochten immers om 12:45 uur de arena in Krommenie betreden. Volgende week spelen we alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Voor nu is het gewoon rustig afwachten wat de concurrent heeft gedaan. Lekker genieten van het zonnetje. Dat is het grootste voordeel van deze vroege wedstrijd. Bedankt voor de support Chris!

Volgende wedstrijd: zondag 27 januari 10:00 uur thuis tegen Meershuttle.

Back To Top