Skip to content

Team 1 snakt naar de winterstop?

Team 1 snakt naar de winterstop, tenminste na een droomstart dit seizoen gaat het de laatste wedstrijden wat moeizamer. De puntjes blijven we gelukkig binnen sprokkelen, maar we laten helaas met elkaar ook iets teveel puntjes liggen. De mooie voorsprong is inmiddels verspeeld en het gaat waarschijnlijk een gevecht tot de laatste wedstrijd worden. Het zit even niet mee. Maar we zijn strijdbaar en gaan er met zijn allen, elk punt 100% voor. 

Slik, dat is ook geen lekker begin van dit stukje tekst. De realiteit is echter soms hard. Afgelopen zaterdag stond voor ons de laatste wedstrijd van 2018 op het programma. Nog één keer opladen en vol goede moed richting Haarlem. In de nieuwe hal van Duinwijck moest het gaan gebeuren. Helaas voor ons, en het publiek, hadden ze de verwarming op standje vrieskist gezet. Dat resulteerde in een goede warming up en gelijk de winterjas weer aan. Tot op het bot gemotiveerd gaan we beginnen met de partijen. Spannende wedstrijden onder aanmoediging van onder andere baby Emma en oppas Tom. 

Na een gevecht van ruim 4,5 uur hebben we een mooie 5-3 overwinning eruit gesleept. Een Pim die gestrekt op de vloer ligt, prachtige backhand smashes toegepast na de training van Jeroen, in drie-setters toeslaan en verliezen, lekkere hapjes na de wedstrijd etc. Tevreden? Jazeker, echter won onze naaste concurrent ook met 5-3. Kortom, in 2019 gaan we er gewoon weer vol voor! 

Eerst eventjes vrijdag all in tijdens het kersttoernooi! We zien jullie allen met kerstmuts. Ho ho ho! Daarna natuurlijk wat rust tijdens de feestdagen.

Op 13 en 27 januari zijn de laatste twee thuiswedstrijden van het seizoen. We hebben jullie steun hard nodig dus dit is gelijk een oproep aan iedereen. Kom! Kom! Kom naar de Vosse om 10:00 uur! 

Back To Top