Skip to content

Clubcompetitie

Beste leden,

2019 Is alweer in zicht en dat betekent dat er weer een nieuwe clubcompetitie aan zit te komen.

De laatste training vindt plaats op 22 januari en daarna zijn er nog 10 dinsdagen beschikbaar voor deze wedstrijden. In deze competitie worden alleen dubbel en mix gespeeld, dus er wordt niet gesingeld.

Afgelopen seizoenen hebben we steeds met wisselende koppels gespeeld. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, willen we dit jaar kijken of we iedereen in teams kunnen indelen zodat we er dus een echte competitie van kunnen maken! We proberen het ook zo in te delen dat niet elke dinsdag gespeeld hoeft te worden en dat er vrije dinsdagen zijn om eventueel een wedstrijd te kunnen verplaatsen.

We hopen weer op flink wat inschrijvingen!

Je kunt je inschrijven door je naam op het formulier op de kast te schrijven of door een mail te sturen naarjolanda45@hotmail.com. Graag inschrijven vóór 31 december.

Namens de TC,

Jolanda en Esther

Back To Top