Skip to content

Team 1 aan de bak

Afgelopen weekend mocht team 1 weer aan de bak, de vierde thuiswedstrijd op rij. Dit keer tegen BV Floriande 1, op papier de grootste concurrent (terugkijkend op vorige seizoenen). Na een wat teleurstellende 4-4 van de week ervoor, was gelijkspel de doelstelling voor deze wedstrijd.

Om die te kunnen behalen, heeft team 1 de opstelling iets aangepast. De damesenkels en mixen werden omgedraaid, in de hoop dat dit goed zou uitpakken. Als we iets aan de dubbels konden veranderen, hadden we het zeker gedaan. Deze werden namelijk verloren, waardoor we met een 2-0 achterstand aan de singles begonnen. Pim had een zware kluif aan zijn tegenstander Dennis (ligt aan de naam denk ik) en trok dit keer aan het langste eind. Chloë helaas niet, maar speelde wel een goede wedstrijd! Dennis en Ilse trokken de stand met hun singles gelijk naar 3-3, waardoor het einddoel in zicht bleef. Nu maar hopen dat we de mixen niet voor niets hebben omgedraaid… Hurly en Ilse mochten een showtje weggeven op het center court. Verrassend genoeg kwamen zij de eerste set goed mee tot de 22, maar dit was niet genoeg voor setwinst. Over de tweede set zullen we het maar niet hebben. De eerste set van Dennis en Chloë verliep wat stroever, zij keken tegen een achterstand aan van 20-15. Wonder boven wonder wisten ze de set toch binnen te slepen, net als de tweede set. Eindstand: 4-4 en doelstelling behaald. Tijd voor taart!

Deze week mocht Ilse aan de bak, onder het mom van ‘het oog wil ook wat’. De wafels zagen er lekker uit, helaas bleef het daarbij. De (halfgare) citroentaart viel gelukkig wel in de smaak. Iedereen heeft nu een keer gebakken en er zijn nog twee thuiswedstrijden te gaan. Revanche?

Komende week heeft team 1 een weekje (welverdiende) rust, maar de week erop spelen zij op zaterdagavond 19:00 in sporthal de Estafette @ Nieuw-Vennep. Alle support is van harte welkom!

Back To Top