Skip to content

Winst, geen koffie en soep

Tijdens het eerste weekend van de Herfstvakantie stond er weer een wedstrijd van team één op het programma. Na het succesje van afgelopen weekend moest de knop weer op “full focus” en beginnen alle wedstrijden gewoon weer met 0-0. 

De elf spelers uit Krommenie, team twee speelde namelijk toevallig ook tegen Swish, stonden bij aankomst in de hal echter al met 1-0 achter. De Vosse had problemen met het koffiezetapparaat en was er voor onze gasten uit het noorden (maar ook niet voor ons!) geen cafeïneshot te krijgen.

Voordat de dubbels begonnen, stroomde de zaal al lekker vol met onze trouwe support. Leuk om te zien dat trainer Jeroen ook aanwezig was. Aan de opstelling hoeft niet lang gesleuteld te worden. Onze vaste opstelling werkt dit jaar vooralsnog prima. 

Zo ook vandaag. Vorig jaar hadden we nog de grootste moeite met deze tegenstander. Vandaag verliepen de meeste partijen soepel. Alleen de eerste mix moesten we aan de tegenstander laten. Even te vermelden waard: Dennis is hierdoor helaas van zijn 100% winst af. Maar, met 7-1 winst zijn wij zeer content, tevreden en superblij! 

Ook een moment van blijdschap voor team twee! Na heel wat “close games” nu eindelijk de belangrijke eerste overwinning. Nu deze lijn doorzetten! 

Wisten jullie trouwens dat Chloë geen soep lust!? Dat heeft eigenlijk niks te maken met deze wedstrijd maar wel het (eet)bruggetje naar de appelflappen van Pim. Want deze smaakten na afloop weer erg lekker. 

Volgende wedstrijd team één? Aanstaande zondag; same place, same time. Van Zijderveld thuis. Be there! 

Back To Top