Skip to content

Een vrije week?Een weekend zonder competitiewedstrijden is meestal het weekend van de “Dutch”. Toch moest team 1 samen met team 8 aan de bak in onze eigen Vosse. Team 8 moest zich ook nog eens opladen voor de streekderby tegen Dynamo Sassem. Niks vrij weekend! 

De heren- en damesdubbel van de nationale selectie hebben beiden heel knap de finale in Almere behaald. Met die gegevens op zak kwamen wij allemaal vol goede moed, stipt op tijd (bijna allemaal) aan in de Vosse. Daar had de beheerder wel heel erg voor een “curtain call” gezorgd. Afgelopen vrijdag hing het doek namelijk al defect naar beneden, maar nu nog steeds. Afstappen van gewoontes en aanpassen aan de situatie. Team 1 op baan één en twee en niet op baan negen en tien! Het moet niet gekker worden. 

Gelukkig had niemand er echt last van. Duinwijck stond vandaag op het programma. Stuk voor stuk heerlijke en sportieve potten en dit keer ook eens allemaal winnend afgesloten. Acht punten pakken in een vrij weekend is altijd lekker. Team één speelt de komende drie weken achter elkaar thuis. Dus mocht je niks te doen hebben? Kom ons, en de andere teams vanaf 10:00 uur aanmoedigen in de Vosse! En mocht je niet kunnen? Wie weet komt de NOS wel gewoon langs. Deze middag waren de wedstrijden van de Dutch Open vanuit Almere namelijk ook live te bekijken op nationale tv. Het gaat goed met onze sport! 

En team 8? Zoals een steekderby hoort te zijn. Spanning, sensatie en een gelijkspel! Of had er meer ingezeten? 

Supporters bedankt voor jullie komst. En Tom bedankt voor het tellen.


 

Back To Top