Skip to content

Clinic en recreantentraining


Badmintonclinic

Aanstaande vrijdag (12 oktober) wordt voor alle recreanten een gratis proeftraining georganiseerd. Dit om een keer te ervaren hoe een training is. Iedereen is vrij om mee te doen. Zorg dat je om 20.30u in de hal bent om mee te kunnen doen. De training zal tot 21.30u duren. In tegenstelling tot eerdere berichten zal deze clinic worden gegeven door Rick Clemens in plaats van Jordi van Kampen. Ben je na de clinic enthousiast geworden? Lees dan verder voor meer informatie over de recreantentraining.


Recreantentraining

Na het succes van de recreantentraining afgelopen seizoen, willen ook dit jaar bij voldoende animo weer een serie van 8 trainingen voor recreanten organiseren. De kosten zullen rond de 15 euro liggen. De trainingen zullen worden verzorgd door Jordi van Kampen en Rick Clemens en vinden plaats op de vrijdagavond van 20.30u tot 21.30u. De data zijn 26 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november en 7 en 14 december. Tijdens de trainingen zal gewerkt worden aan het dubbelspel en de looppatronen op de baan. Wil je meedoen aan de training? Geef je dan op bij één van de leden van de RC (Bryan, Joost, Jos, Onno of Marieke).

Namens de recreantencommissie,

Marieke

Back To Top