Skip to content

Vliegende start voor team 1

Ilse heeft haar pen gegrepen en komt met dit spetterende artikel! Wie volgt?

Team 1 heeft dit seizoen een vliegende start gemaakt. Net als Hurly, die werd ingevlogen uit Brabant. De eerste wedstrijd in eigen huis werd gewonnen met 6-2 van BC Limes 2. De spanning werd tot het eind vastgehouden, want wat zou Chloë gebakken hebben. Groentetaart, iets met fruit of toch dadels? Gelukkig (voor Ilse) waren het stroopwafel cupcakes met karamel. Ze waren lekker!

Een week later konden we aan de bak tegen Van Zijderveld 5. Zaterdagavond 18:00, wie verzint het… En dan ook nog de vraag aan de dames om de singles eerst te spelen, nou vooruit. Ilse had wat moeite met de doodvallende dropjes van haar tegenstandster, maar wist er genoeg te halen om te winnen. Chloë daarentegen streed voor wat ze waard was, maar moest helaas haar meerdere erkennen in een ervaren vierde divisie speelster (nu derde divisie). De herendubbel werd met gemak gewonnen. Inmiddels dropen (van de regen) één voor één onze supporters binnen om ons aan te moedigen. En dat was nodig. Pim, ja Pim, kreeg het namelijk zwaar te verduren tijdens zijn single. Na de hele eerste set tegen een achterstand aangekeken te hebben, wist hij het tij net op tijd te keren. Hij won met 21-19 en 21-18. Dennis moest een setje inleveren, maar ging er toen met de winst vandoor. Ook de damesdubbel kon eindelijk gespeeld worden. In de tweede set hebben onze dames een aantal matchpoints weggegeven en weggespeeld. Maar door de enorme vechtlust werden de tweede en derde set gewonnen. Tip van de dag: blijf af van ballen die voor zijn of uit gaan! Vooral in de verlenging. Tussenstand: 5-1. Met een lekker gevoel begonnen we aan de mixen. Dennis en Chloë, hoe kan het ook anders, maakten de 6-1. Hurly en Ilse wisten het echter weer eens spannend te maken door er een derde set van te maken. Het zal toch niet… De spanning was op de tribune te voelen. Maar ze verrasten vriend en vijand (en zichzelf), en zorgden zo voor een 7-1 overwinning! Supporters bedankt! En jij ook Hur, voor de blauwe plek.

Na twee wedstrijden staat team 1 nu op een gedeelde eerste plek met 13 punten. Hoe lang weten zij dit vast te houden? De volgende wedstrijd is op zondag 7 oktober 09:30 bij Martinus Amstelveen/Gaasperdam 3.

 

Back To Top