Skip to content

Let op: beperkt parkeerruimte zondag 16 september

Beste (competitie-)spelers,

Het zal niemand ontgaan zijn – hoogstens tijdelijk naar de achtergrond verdrongen door alle activiteiten tijdens de feestweek – maar het eerste competitieweekend van het seizoen 2018-2019 staat alweer voor de deur! Voor sommigen startte de competitie afgelopen dinsdagavond zelfs al.

Omdat aankomend weekend samen valt met de Hillegomse Feestweek, zal er een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar zijn bij de sporthal. Indien je geen parkeerplek kunt vinden, dan is een alternatief om in de Kastanjelaan / Eikenlaan te parkeren en via het fiets-/voetpad aldaar naar de sporthal te lopen (ongeveer 2 min.).

Houd dus rekening met evt. drukte voor wat betreft parkeren en vertrek op tijd van huis!
Aanwezig om 9.45 uur, aanvang wedstrijden 10.00 uur.

Succes komend weekend!

Alternatief voor parkeren De Vosse
Alternatief voor parkeren De Vosse
Back To Top