skip to Main Content

LIVE: Clubkampioenschappen 2018

Eindelijk, de Clubkampioenschappen zijn terug en met meer deelnemers en enthousiasme dan ooit! Jonge talenten, gelouterde vedetten en zelfs kersverse vaders strijden dit weekend om de felbegeerde prijzen. Zo’n competitieseizoen of New Age toernooi is natuurlijk leuk, maar deze zijn goed beschouwd natuurlijk alleen maar een opwarmertje voor de titanenstrijd binnen onze vereniging!

Om jou, als deelnemer of graag geziene gast (maar bovenal badmintonliefhebber), niets te laten missen van het toernooi hebben we ook dit jaar weer een live feed op de site. Regelmatig zullen de aanwezige reporters via Twitter updates plaatsen zodat het net voelt of je er zelf bij bent! (maar kom vooral naar De Vosse toe om de echte adrenaline te ruiken, proeven etcetera!).

Aan alle deelnemers van de Clubkampioenschappen: SUCCES DIT WEEKEND, ZET ‘M OP! En mogen de besten winnen…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top