Skip to content

Team 1 speelt gelijk tegen Almere

Team 1 speelt gelijk in Almere

Na de klinkende 7-1 overwinning van vorige week wisten we dat we dit weekend aan de bak moesten. Na drie wedstrijden stonden we immers knap bovenaan (met de nadruk op stonden). Een trotse Ilse was zelfs even de lijstaanvoerdster met de meest gewonnen wedstrijden in onze poule. Een mooiere start dit seizoen kon bijna niet. En toen moesten we naar Almere. De huidige koploper in de eredivisie. Dat kan geen toeval zijn.

Onze (21-0-man) Pim was deze zondag de grote afwezige. Als echte Ajaxied had hij een gezellig weekendje Stockholm geboekt. Gezellig naar de plek waar Ajax de Europa League beker kansloos verspeelde. Was dit een voorbode voor onze wedstrijd?
Onder aanmoediging van oud-lid, scheidsrechter en vooral levensgenieter Christiaan Schopman werden de wedstrijden gespeeld. Super dat je er was. Daar kunnen anderen nog van leren. Want de steun hadden we hard nodig.

Om 13:30 uur begonnen we met beide dubbels. Op twee banen spelen was fijn. Misschien waren we dan niet de gehele middag kwijt. Uiteraard moesten we ook sleutelen aan de opstelling door de afwezigheid van Pim. Voor de tweede keer dit seizoen moest Hurly aan de bak met zijn favoriete onderdeel… de singel. Of het een mirakel was (met een zeiknat shirt), zijn wedstrijd werd een keer winnend afgesloten. Door de solide herendubbel en de gewonnen singels van Dennis, Ilse en Hurly (blijft toch grappig) gingen we met een 4-2 voorsprong richting de mixen. Voor de mix van Dennis en Esther werd er op het laatste moment nog een extra heer bij Almere ingevlogen aangezien hun eerste heer met een blessure het veld moest ruimen. Cynthia had helaas niet helemaal haar dag, gelukkig was er een hoop gegreeneggde kip bij terugkomst. Ach volgende keer gewoon weer beter.

Rond 17:00 uur werd pas de laatste shuttle geslagen tijdens de laatste mixpartij. Het waren wedstrijden met lange rally’s, warme rally’s, simpele rally’s, zware rally’s, vermoeiende rally’s, domme-fouten rally’s en gelukkig ook soms korte rally’s. Een aantal mooie en vooral spannende wedstrijden die de fysieke krachten, mentale weerbaarheid en conditionele inspanningen van ons hebben getest. Het resulteerde in een 4-4 gelijkspel. Zonde, want we waren echt dichtbij een belangrijke overwinning. Na afloop heerste er naast blijdschap toch ook wat teleurstelling. We hebben in gepaste stilte afscheid genomen van het lege limonadeflesje van Dennis. Zondag staat alweer de topper tegen Weesp op het programma. Thuis in onze eigen Vosse. Dat gaat weer vuurwerk worden! Kom je ook?

 

 

Back To Top