Skip to content

Sponsor: PROdurance

Afgelopen dinsdag was er een officieel momentje in de sporthal. Team Produrance was aanwezig om het nieuwe clubshirt te overhandigen aan de voorzitter. De komende drie jaar speelt onze vereniging met deze prachtige shirts. Voorzitter Arie heeft nu mooie foto’s met alle sponsors!

Produrance is in Hillegom natuurlijk vooral bekend van de gekleurde bedrukte sportshirtjes. Wie speelt er niet in? Toch is Produrance veel meer. Ze leveren naast bedrukte sportkleding, ook sportvoeding en complete voeding strategieën voor diverse sporten. Op badmintongebied zijn ze op dit moment bijvoorbeeld bezig met de BTF (Badminton Topsport Flevoland). Neem eens een kijkje op hun website www.Produrance.nl of schiet natuurlijk gewoon Hurly aan in de zaal.

Op naar een sportieve samenwerking!

Back To Top