Skip to content

Team 1 – Almagest

Team 1 maakt (een kleine) valse start

Een weekje eerder dan gepland, ging voor ons de competitie van start. Na een aantal fijne trainingen van trainer Jeroen waren de meeste van ons er helemaal klaar voor! Ons team is qua heren ongewijzigd. Opa, opa en opa zijn niet weg te denken uit dit team. Al jaren spelen ze met elkaar in de vierde divisie. Het wachten is nog steeds op de volgende generatie. Bij de dames is Cynthia weer terug van weggeweest. Een nieuw huisje dichtbij, geen hele verre reis dit seizoen, maar wel heel veel zin in badminton! De “routine” is terug!
Sinds de eerste badmintonavond is er druk gespeculeerd over de opstelling. Gaan we wijzigen of gaan we op dezelfde (vaste) voet verder?

Op zondagmorgen was het zover. Teamcaptain Pim is persoonlijk van baan gewisseld. De weekenddiensten zijn niet meer. Misschien was dat ook zijn reden om van baan in de hal te wisselen. Onze vertrouwde banen (9 en 10) bewaren we voor de volgende thuiswedstrijden. Toch begon de ochtend anders dan op de planning stond. Om 9:45 uur bereikte ons het bericht dat onze Dennis te ziekjes was om te starten. Hurly (officieel in paniek) moest gelijk tijdens de eerste competitiewedstrijd singelen.

Er waren een hoop mensen in de hal. Dat was super om te zien. Een hoop geroep van de zijlijn. Toch was de tegenstander (Almagest) wat te sterk voor ons. We begonnen hoopvol met een overwinning in de herendubbel. Vervolgens won Ilse ook haar damessingel. De rest van de partijen werden echter verliezend afgesloten. Toch zijn we positief. Het was een sterke tegenstander en het gemis van Dennis was zeker aanwezig. Gezond zijn is veel belangrijker dan badminton. Beterschap ouwe!

Back To Top