Skip to content

In het zonnetje!

Huldiging kampioenen door de gemeente Hillegom


Woensdag 28 juni werd op het Sportpark van SV Hillegom de kampioenen van Hillegom gehuldigd, een ieder jaar terugkerende festiviteit van de gemeente Hillegom om ploegen te eren die eerste geworden zijn. Dit jaar hadden we het opstartteam1 opgegeven. Vier van de vijf stoere mannen waren aanwezig met hun ouders. Ze werden naar voren geroepen en met de wethouder op de foto gezet. Ze genoten ervan.

Ook werd een vrijwilliger in de het zonnetje gezet en dat was dit jaar Judith de Rooij. Ze is er nog beduusd van al die eer maar ze werd naar voren gehaald en uitgebreid toegesproken door de speaker en de wethouder Fred van Trigt. En terecht als je al 47 jaar bij de badmintonvereniging lid bent! Ze kreeg natuurlijk een mooie bos bloemen en een waardebon.
Nieuwsgierig naar meer foto’s: klik op deze link

 

Gert Jan
Vzt Jeugdcommissie

Back To Top