Skip to content

Voorbeschouwing #CK17 herensingel

Vandaag is het zover! De #ck17!

We nemen nog snel de herensingel onder de loep!

Huh… dachten we vorig jaar. Wat is er toch aan de hand met onze 80-voudig kampioen Pim? Is de pensioenleeftijd dan toch bereikt of heeft hij een blessure? Met alle wilskracht van de wereld wist hij wel de finale te bereiken. Een ontketende Dennis van Groen wist hem toen vrij gemakkelijk te verslaan. De prachtige fakkel is een jaar in zijn bezit geweest. Maar… Pim is terug. 100% tijdens de competitie en de singeltitel tijdens het NewAgeToernooi. Wie gaat dit jaar dan de titel pakken? Is het weer een tweestrijd of zijn er meerdere kanshebbers? We verwachten dit jaar veel van de andere Dennis (den Blanken). Met een eindoverwinning tijdens het Haarlemmermeertoernooi op zak blaakt hij van het zelfvertrouwen. Gaat hij voor een stuntje zorgen? Of breekt er een jeugdige speler door die de oudjes één voor één uit het toernooi gaan gooien? Tijdens de Clubkampioenschappen kan alles.

Plaatsing spelers herensingel A.
1 Dennis van Groen
2 Pim Nieuwenhuizen
3 Hurly Holtrop

Vanavond is het dus zover! Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken! We starten om 19:00 uur!

De Clubkampioenschappen worden dit jaar gesponsord door een aantal bedrijven.

Van Haaften Advies
Murphy’s Law
Clemens Totaal Printing
Green Zone Consultancy
Romke’s Techniek
S&D interactive Media
Bavak beveiligingsgroep
Albert Heyn Hillegom
Velectra
PROdurance
Van der Post bloemen
ETB L Vd Berg
en natuurlijk de familie Groenendijk

Zonder deze sponsoren geen Clubkampioenschappen! Bedankt en tot in de zaal!

Back To Top