Skip to content

KWF SamenLoop voor Hoop

Beste leden van Badminton Club Hillegom,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Hillegom weer een SamenLoop voor Hoop organiseert, op 17 en 18 juni 2017. Je leest erover in de lokale kranten en op social media en er wordt al veel over gesproken in de wandelgangen.

De organisatie van de Samenloop voor Hoop Hillegom heeft ons gevraagd om onze leden op te roepen om mee te doen met de sponsorloop.

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette om aandacht te vragen voor kanker. Die 24 uur staat symbool voor de ziekte die altijd doorgaat, 24 uur per dag. Op 17 en 18 juni 2017 gaat dit prachtige evenement weer in Hillegom plaatsvinden, op het sportpark van SV Hillegom. Er wordt gelopen op de atletiekbaan.

Zaterdag 17 juni wordt er gestart om 12.00 uur en er wordt gelopen tot zondag 18 juni 12.00 uur. Tijdens de loop is er allerlei amusement rond de baan en verkopen de deelnemende teams van alles in hun kraampjes, waarvan de opbrengst naar de SamenLoop voor Hoop Hillegom gaat. En er staan foodtrucks waar je lekker kan eten en drinken.

Meer informatie is te vinden op www.samenloopvoorhoop.nl/hillegom.

Het zou fijn zijn als de badmintonvereniging goed is vertegenwoordigd op 17 en 18 juni. Je kan als team meelopen; verzamel 10 tot 15 mensen om mee te doen aan de 24-uursestafette. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Op de site is te zien dat er al een heel aantal teams zich hebben aangemeld.

Back To Top