Skip to content

Team 10 op bezoek in Alphen.

Een teamverslag van team 10. Dat moet een 10 waard zijn!

Na ruim tien minuten krabben, vertrok 2/3 van team 10 vol goede moed naar Alphen.
De thuiswedstijd was in 7-1  in ons voordeel geëindigd, wel in een iets andere samenstelling, maar er was goede hoop op winst. Gert Jan en Mitchel namen de eerste wedstrijd voor hun rekening. In drie sets sleepten zij het eerste punt voor Hillegom binnen.

Conny en Martine moesten in de tegenstanders helaas hun meerdere erkennen en gingen na een goede, maar verloren eerste set in de tweede set het schip in, helaas een minpuntje voor Hillegom. Gert Jan maakte in de eerste heren single in twee sets korte metten met zijn tegenstander. Die vond het veld wat aan de kleine kant, zelden zoveel shuttles buiten de lijnen zien belanden met als gevolg dat Gert Jan het tweede winstpunt voor Hillegom binnen haalde.

Mitchel had vooraf al aangegeven dat dit niet zijn sportweekend was, met poolen en bowlen al verloren en helaas zette hij die trend ook door in zijn single. Hij gaf zich echter niet zo maar gewonnen, de wedstrijd werd in drieën verloren. Martine ging roemloos ten onder in de eerste dames single, maar dit werd ruimschoots goed gemaakt door Conny. Na een verloren eerste set, maakt zij er een, met name voor de bankzitters, zenuwslopende wedstrijd van. In een gelijk oplopende wedstijd maakte zij uiteindelijk het winnende punt.

Met een stand van 3-3 werd er aan de mix begonnen. Gert Jan en Conny speelden een spannende wedstrijd, maar konden al na twee sets de winst in hun zak steken. De verantwoordelijkheid om het laatste punt voor Hillegom binnen te halen rustte nu op de schouders van Mitchel en Martine. Aan de supporters zou het niet liggen, Kelly en Milo gaven “acte de présence”. Na een gewonnen eerste set, een draak van een tweede en achterstand in de derde set, werd deze toch met 22-20 gewonnen. Eindstand 5-3 en op dit moment een tweede plek in de poule.

Auteur: de penningmeester