Skip to content

Team 5 keer 2!

Team 5

Zondag 30 oktober
Nadat Herman de vorige wedstrijd zijn singel had gewonnen, vertrok team 5 vandaag zonder Herman, maar mét een extra uur slaap richting Alphen aan de Rijn. Na ingespeeld te hebben op opzwepende muziek begonnen de wedstrijden. De HD en DD werden beiden in 3 sets gewonnen. Thomas speelde een slopende en zeer spannende singel en wist uiteindelijk de winst binnen te halen. Fabienne maakte het zichzelf onnodig moeilijk maar won in 2 sets. Dennis won zijn singel, ondanks dat hij nog niet met zijn nieuwe racket speelde. De winst was dus binnen, maar zou 8-0 mogelijk zijn?
Helaas verloor Marieke de singel en konden Dennis en Fabienne in de mix geen ondoordringbare muur vormen. Gelegenheidsduo Thomas en Marieke wonnen de mix. Eindstand 6-2 voor Hillegom en een mooie tweede plaats in de poule.

img_0737

Vrijdag 4 november
De tweede wedstijd in een week tijd? Zouden de lichamen wel tijd genoeg hebben gehad om te herstellen van de vorige partijen en de training afgelopen dinsdag? Dynamo Sassenheim, rode lantaarndrager in de poule, zou toch weinig problemen moeten opleveren…
Verrassend verloren Herman en Dennis de dubbel na een eindeloos gevecht met de shuttle. Marieke en Fabienne hadden wat opstartproblemen in de dubbel, maar wonnen in 3 sets. Thomas en Dennis wonnen hun singel vrij simpel, Fabienne speelde een spannende 3setters waarbij beide dames tot het uiterste moesten gaan. Marieke heeft de topvorm nog niet te pakken en verloor in 2 sets. De beide mixen werden probleemloos binnen gehaald. Wederom een 6-2 overwinning. Nu hopen dat de koploper, Veglo, punten gaat laten liggen…

img_0736

Back To Top