Skip to content

Team 8 op titelkoers

Op zondag 30 oktober speelde BCH 8 thuis tegen BC Bios 4. Omdat Bios hekkensluiter is van de competitie was de wedstrijd op papier eigenlijk al gespeeld. Maarja, zoals jullie allemaal wel weten wordt een wedstrijd niet gespeeld op papier maar op een baan…
We begonnen met de herendubbel, en ondanks het grote kwaliteitsverschil tussen beide teams werd het toch nog een kraker. Maar Bryan en Derek wisten deze wedstrijd toch te winnen op winnaarsmentaliteit en routine. De damesdubbel ging erg soepel en werd dan ook zoals verwacht met speels gemak binnen gesleept door Merel en Eline.
Na de dubbels werden de heren- en damesenkels gespeeld. Hoogtepunt van de dag was dat Merel haar enkel won met 21-1 (!) en 21-3.
De mixen leverde nog een klein beetje spanning op aangezien Derek en Merel de 1e set uit handen gaven maar ook deze wedstrijd werd zakelijk en op karakter gewonnen. Al met al was het niet sprankelend (vooral bij de heren) maar wel ontzettend effectief. Er werd veerkracht en karakter getoond en mede daardoor werd er een mooie 8-0 overwinning geboekt door het team. Team 8 staat daardoor nog steeds ruim aan kop en zijn op de goede weg om het kampioenschap, wat voor Bryan en Derek het 2e kampioenschap op rij zou betekenen, binnen te halen voor onze club.
Op naar de volgende wedstrijd: vrijdagavond uit in Noordwijkerhout.

Groetjes,
De dames en heren van team 8

img_6772

 

Back To Top