Skip to content

Team 3 en de 3-setters

Team 3 en de 3-setters

Op zondagochtend 9 oktober reisde team 3 af naar Swijndrecht. Lijkt wel of we landelijk spelen? De 2 chauffeurs weten beide van doorrijden, dus ruim op tijd aanwezig. Na de 2 dubbels stond het 0-2. Goed begin! Daar kwam gauw een antwoord op van ABC Swindregt  (waar staat die A eigenlijk voor?). Na een 3-setter van Robin en een 2-setter van Manon stond het gelijk. Ein-de-lijk mochten Rick en Ineke in actie komen, na 2 uur gewacht te hebben. Rick won in 3en en Ineke verloor in 3en. Kunnen we het rechttrekken met de mixen? Tom en Jolanda spelen wederom een 3 setter, want dan hadden we vandaag nog niet gespeeld… Hoewel het koppel al jaren samen mixt, lopen ze elkaar nog wel eens voor de voeten. Wie moest nou die shuttle rechts achterin pakken? Jolanda eindigde buiten de baan en Tom lag op de grond. Helaas trokken ze aan het kortste eind. Rick en Ineke hielden het kort in een 2 setter. Eindstand 5-3…
Met 3 punten op zak weer 80 km richting huis tuffen.

img_6868

 

Back To Top