Skip to content

Geen antwoord op BC Ommoord

Na de toch wat bittere nasmaak van een 5-3 verliespartij tegen Randstad 1, waren de koppies weer leeg en mocht team 3 zich gaan opmaken voor de partij tegen het eerste team van BC Ommoord. Vooraf moesten de knappe koppen (en Tom) wel nog even op baan 2 verschijnen voor het maken van de teamfoto.

img_6829

Eenmaal klaar met de fotosessie werden de shuttles getest en kon begonnen worden met de dubbels. Tom en Robin gaven de eerste set uit handen, waarna de tweede set vrij soepel gewonnen werd. In de derde set trokken de heren helaas aan het kortste eind. De dames wisten, in tegenstelling tot de mannen, hun wedstrijd wel te winnen.
Met alle singles gespeeld, bleek een gelijkspel nog het hoogst haalbare. Robin kon de shuttle niet binnen de lijnen houden en twijfelt nu of hij niet beter met rechts kan gaan spelen. Ons Rickert, die ondertussen ook weer een jaartje ouder is geworden, speelde de eerste set goed, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de goede vriend van Pim en Hurly. Bij de dames werden de punten verdeelt. Manon sleepte de wedstrijd op ervaring en routine binnen, terwijl Ineke het dit keer niet kon bolwerken als tweede dame. Hierna werd een van de mixen gewonnen en bleef de schade beperkt. Eindstand 3-5.

Gelukkig was er, zoals na elke thuiswedstrijd, altijd nog de kans om het verdriet weg te eten. Zo ook deze week in een nieuwe aflevering van; ‘Heel BCH bakt’. Dit keer stond de heerlijke taart (lees; cake) van Rick (lees; moeder van Rick) op het programma. Zo kon de ochtend met een goed gevoel afgesloten worden.

Tot slot zijn we nog opzoek naar trouwe supporters die met ons mee willen reizen naar het naast gelegen Oost-Souburg op zondagochtend 6 november. Inschrijven kan bij teamcaptain Rick!

Back To Top