Skip to content

Versierde cupcakes en wcpapier

Team 1 speelde vandaag hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Duinwijck uit Haarlem kwam op bezoek. Een belangrijke wedstrijd aangezien de eerste twee uitwedstrijden werden verloren. Na een aantal spannende potten was de eerste overwinning een feit. Een 5-3 overwinning als eindresultaat. Dennis heeft zelfs nog een grote “rol” gespeeld in deze overwinning door de tegenstanders met een stukje wc-papier af te leiden. Al met al een geslaagde en gezellige ochtend.

Het badminton stond toch een beetje in de schaduw vandaag:

  • Dennis Strobbe liep met een grote glimlach rond. Vandaag is de dag dat hij twintig jaar is geworden. Aanstaande vrijdag zullen de frikandellen vast op de tafel komen.
  • Onze grootste fan is ook vandaag jarig. Thrèse, trots moeder van Stephan, Esther en Ilse mocht vandaag 57 kaarsjes uitblazen. Een mooi versierde stoel naast de baan voor deze jarige fan.
  • Dochterlief Ilse heeft tot diep in de nacht gewerkt aan een bijbehorende traktatie. 36 -1 cupcakes waren het eindresultaat. En ze waren dan ook erg lekker. Maar waar was die ene?
  • Er speelden vandaag wel zes teams thuis. Een drukke boel, maar er is altijd plek om vrij te spelen. Dus kom gerust spelen en natuurlijk kijken!

Volgende week vrijdag speelt team 1 in de avond tegen Leiden. Op naar de volgende punten….

img_6759

Back To Top