Skip to content

Uitslagen speelronde 1

Een kort terugblik op wat officieel de eerste speelweek van het seizoen was. Er was wisselend succes met veel uitslagen die dicht bij elkaar lagen, de enige uitschieter viel te noteren voor ons aller herenteam met een 7-1 overwinning in een uitwedstrijd bij Invictus.

BC WeespBC Hillegom 16 – 2
BC Hillegom 2BC Shuttlewoude 16 – 2
BC Hillegom 3BC Nieuwerkerk 46 – 2
BC Zigo/Flair 4BC Hillegom 43 – 5
Katwijkse BC 1BC Hillegom 53 – 5
BC Randstad 3BC Hillegom 65 – 3
BC Leiden 4BC Hillegom 73 – 5
BC Hillegom 9BC Wassenaar 43 – 5
BC Hillegom 10BC Merenwiek 33 – 5
BC Invictus M1BC Hillegom M11 – 7

Deel je verhaal

Heb jij gespeeld en vind je het leuk om een berichtje te laten plaatsen over jouw team en/of jullie wedstrijd? Heb je foto’s gemaakt van de wedstrijd en wil je die met onze clubgenoten delen? Neem even contact op met de webcommissie (Hurly of Stephan) en dan zorgen zij dat je verslag of foto een mooie plek krijgt op de online kanalen en natuurlijk bij de pagina van jouw team. Mailen kan ook, het e-mailadres is webmaster@bchillegom.nl.

Back To Top