Skip to content

Team 8 op donderdagavond

Vanavond was de spannende topper tussen Hillegom8 tegen de Valken1! Een altijd lastige uitwedstrijd in het bekende dorpsbuurthuis te Valkenburg (Z-H). Om ons “jeugdige” team te ondersteunen was er een zware delegatie “routine” opgetrommeld om de wedstrijd van sfeer en andere festiviteiten te voorzien. Twee leden van de technische commissie, twee leden van de webcommissie, onze huisfotograaf + een grote zak oliebollen leek ons wel genoeg om de overwinning binnen te slepen. En wat waren ze dichtbij. Spannende potten en een hoop gemep (op eigen benen 😬). Bryan, Derek, Eline en Merel…. Ik heb genoten!

Hier is hun eigen verhaal:
Team 8 ging vandaag vol goede moed naar Valkenburg, Zuid-Holland. Na de 7-1 winst twee weken geleden kon het niet fout gaan. Damesdubbel ging verloren in 3 sets en Eline kon haar damesenkel 1 ook niet winnen in 3 sets. Na de singels stond het 4-2 voor BC Hillegom 8. Merel won haar boomsetter in de derde set zelfs met 21-boom! (Vraag allemaal maar even na bij Merel) Toen liep het niet meer en gingen de gemengd dubbels beide in 2 sets verloren. De punten worden dus verdeeld in Valkenburg. Met deze uitslag is team 8 niet tevreden en gaat de volgende keer voor de winst! Tijdens de dubbels kwamen er zelfs nog fans het uitteam aanmoedigen. Ze hadden lekkere oliebollen meegenomen. Het aanmoedigen en de tips hebben zeker geholpen! Bedankt hiervoor 🙂
ps. Er werd zelfs nog een oliebol gevonden op Bryans antenne na de wedstrijd.

image

Back To Top