Skip to content

Team 2 start seizoen voortvarend

Na een teleurstellend laatste competitieseizoen is dit jaar de doelstelling duidelijk: probeer de plek in de Hoofdklasse te heroveren. Dit jaar zal het voor Team 2 dus in de eerste klasse moeten gebeuren, te beginnen thuis tegen Shuttlewoude.

Terwijl de laatste feestgangers in Hillegom huiswaarts keerden, stond team 2 in de startblokken voor… de teamfoto! Na het optreden van huisfotograaf Rick mochten de spelers zelf aan de bak.

Bij de dubbels hadden de heren het duidelijk lastiger dan de dames, maar Dennis en Edwin wisten de partij in de 3e game toch naar zich toe te trekken: een 2-0 voorsprong! Met de singles werd deze goede lijn doorgetrokken. Stephan en Chloë wonnen beiden in 2 games en Marjolein in 3 games. Dennis maakte het zichzelf af en toe lastig maar tegen zijn boomlange tegenstander trok hij uiteindelijk zelf aan het langste eind, in 3 games werd gewonnen.

6-0 voorsprong, een riante uitgangspositie. Dan hoor je menigeen al denken: “er zal toch niet meteen de eerste wedstrijd met 8-0 gewonnen worden?” En inderdaad, dat gebeurde dan ook niet. Door 2 verloren gemengd dubbels ging het team met gemengde gevoelens de baan af.

Na de wedstrijd kwam gelukkig al snel het besef dat een 6-2 overwinning desondanks toch een mooi begin van het seizoen is, en na de heerlijke appelcake van Dennis kon iedereen moe maar vol(-daan) naar huis.

Volgende wedstrijd zo. 25 sept: Asterix BC 8 – Hillegom BC 2, lokale tijd 13.30 uur 

 

Uitslagen: BC Hillegom 2 - BC Shuttlewoude 1

Back To Top