Skip to content

Hard werken voor de (taart-)punten

BC Asterix 8, een uitwedstrijd voor team 2 op zondagmiddag. De vooruitzichten waren uitstekend, nou ja wat betreft het weer buiten dan. Zo’n 20 graden met een zonnetje. Met een ietwat gemankeerd elftal – ene Edwin G. was voor een week op trainingsstage naar Curaçao – en de wetenschap dat waarschijnlijk de hele middag op 1 baan gespeeld zou gaan worden, begon de lange rit naar Rotterdam. De sfeer was in ieder geval uitstekend en de avontuurlijke rit met de Panda zat er in no-time op. Om zeker te zijn dat iedereen wakker en scherp was, werden de laatste drempeltjes nog even flink meegenomen door Chloë. Aan teamspirit dus geen gebrek!

Ook de wedstrijd zelf ging op en neer. De vanwege de afwezigheid van Ed geïmproviseerde herendubbel werd gewonnen, de damesdubbel werd nipt verloren in een spannende 3-setter. Beide herensingles werden in winst omgezet, bij Stephan met flink wat moeite door verlengingen in de 2e en 3e set, Dennis speelde zijn tegenstander op conditie uit in de 3e set. Marjolein had goede kans haar single te winnen maar kwam helaas net te kort op het einde, wederom in 3 sets. Chloë werd getrakteerd op een ware ‘dropping’ en de scherpe drops gaven helaas de doorslag in deze partij. Een 3-3 tussenstand en dus zouden dit keer de gemengd dubbels bepalend worden voor de uitslag. Vooral op doorzettingsvermogen werden beide mixen in een winst omgezet en werd zo de tweede overwinning van het seizoen geboekt! #comeon #ziejezekunnenhettochwel

Het was inmiddels kwart voor 6, en na de punten in de tas (en in de maag, bedankt voor de kwark- en appeltaart!) te hebben geladen werd tevreden huiswaarts gekeerd. Ed, bedankt voor je aanmoedigingen, deze overwinning komt jou natuurlijk ook geheel toe! We zijn benieuwd naar je verhalen maar bovenal naar je trainingsprogressie en souvenirs 😉

Volgende wedstrijd: zondag 2 oktober staat een thuiswedstrijd op het programma tegen BC Zigo/Flair 3.

 

 

Back To Top