Skip to content

Groningen uit…

Team 1 was vandaag de gelukkige om het competitieseizoen te openen. Naast de Eredivisie Kick-off dus ook zelf aan de bak. Toen we ons schema kregen werd ons al gauw duidelijk dat het aantal airmiles en freebees flink kon gaan stijgen. Locatie van vandaag… Groningen uit! Helaas een valse start.

Ons team was niet geheel aanwezig in het hoge noorden. De twee clubkampioenen singel lieten het gelijk afweten. Verschillende redenen zoals vakantie en Marco B werden genoemd. Daarnaast waren de aanwezige team 1 spelers op vrijdagavond tot laat wezen feesten op diverse bruiloften. (Daarom nogmaals van harte aan de zus van Jo (en man) en aan clubgenootje, (ex)teamgenootje Cynthia (en man) ) 💍💍

De heenweg begon al wat later. Pim kwam uit Rotterdam en was na sleutels, roze schoen en telefoon zoeken een half uur te laat in de spelersauto. Om de tijd te doden hebben we Kirsten maar wakker gemaakt. Vervolgens snel de auto in voor een enerverende reis langs vooral veel weiland en (knuffelende?! Chloë?) koeien.

In de sporthal zelf was het weer even wennen. Laten we het er op houden dat we er volgende week weer echt staan. Conclusie: spannende potten, teveel verloren (7-1) en de bitterballen op het dakterras waren lekker.

Rick, Dennis dB, Christel en Erwin! Bedankt voor de support! We zullen het hoop ik goedmaken tijdens de andere wedstrijden.

image

 

Back To Top