Skip to content

Nieuwe lichten getest

Volgende week begint het nieuwe seizoen. Toch is er vandaag een kleine selectie competitiespelers alvast gaan warmdraaien. Een soort Kick off zonder echte supporters. Tenminste onze voorzitter en penningmeester waren wel van de partij.

Op uitnodiging van de Zwembad de Vosse / Sportfondsen Hillegom hebben we alvast de nieuwe (led)verlichting getest!

Conclusie 1: ze werken!
Conclusie 2: wij nog niet helemaal! Volgende week gaat vast beter.

Natuurlijk zal het voor iedereen even wennen zijn. De nieuwe instelbare verlichting is iets feller en hangt wat op een andere plek. Komt goed! Zoals een wijze badmintonner ooit zei: “Aan het licht kan het nooit liggen. Elke zaal is anders. Het zal wel aan jezelf liggen!”

Gewoon elke week komen spelen. Dan is het vanzelf weer gewoon….. Tot volgende week.

Back To Top