Skip to content

Jeugdkamp foto’s

De foto`s van het jeugdkamp zijn in een privé album geplaatst. Alle deelnemers hebben onderstaande mail ontvangen. Neem contact op met de webmasters als je de link wilt hebben.

Beste leden,

Afgelopen weekend was ons fantastische jeugdkamp. Hulde aan de organisatie.
Tijdens het kamp zijn er vele foto’s gemaakt door Rick Clemens. In het bestuur is besloten dat niet alle foto’s openbaar op internet mogen verschijnen. We hebben daarom gekozen om de foto’s in een privé album te plaatsen.

Let op: iedereen met deze link kan bij de foto’s. Pas dus op met het verspreiden. Privacy regels zijn niet voor niks in het leven geroepen. Als je een foto van jezelf op je eigen social media wilt plaatsen is dit natuurlijk geen probleem. Wij moeten ons echter aan een aantal richtlijnen houden. Voor vragen neem gerust contact op!

Veel plezier met de foto’s!

image

Back To Top