Skip to content

Nieuws van het herenteam

Van uw correspondent ter plaatse:
Vanmiddag reisde zowel Herenteam 1 als 2 af naar Delft voor de krakers tegen USSR. Voor beide teams een loodzware opgave.
Team twee heeft niets meer om voor te vechten. Ondanks de inzet van Van der Lans, de gedeeld nummer 5 op de clubkampioenschappen van afgelopen april, kwamen zij niet verder dan een enorm gezellige middag!
Team 1 had met debutant van Kampen nog iets om voor te strijden. De eerste plaats lag voor de heren binnen handbereik, maar er moest een winst neergezet worden tegen de koploper. Na vele goede partijen was een 5-3 nederlaag het hoogsthaalbare. De nummer 1 positie is ver uit zicht. USSR heeft aan een 5-3 uitzegen op de voorlaatste vodoende punten om de Hillegommers op de tweede plaats te houden.

Back To Top